Urari de la multi ani pentru sora mea -trimite mesaje prin SMS

Urari de la multi ani pentru sora mea, poate sa fie titlul unui Memento pe telefonul mobil, setat astfel in cat sa nu uitati sa faceti urarile cuvenite inca de la prima ora. Cuvintele alese, trebuie sa vina din inima si sa arate faptul ca va iubiti sora din toata inima. Compozitii proprii pot fi facute la orice ora, insa o lipsa de inspiratie poate fi compensata prin studierea unor fraze mestegugite pe net.
Urari de la multi ani pentru sora mea:
– Sora mea, de ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cat sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar La multi ani!
– Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!
– Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de La multi ani de la fratele tau.
– Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La multi ani!
– Sa ai o zi minunata si un an perfect! La multi ani!
Urari de la multi ani pentru sora mea
– Iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
– Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa, sanatate, fericire, dragoste. Sa iubesti asa cum stii tu mai frumos!
– Un la multi ani plin de emotii, iti doresc succes pe toate planurile vietii!
– Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
– La multi ani cu drag si dor si iti urez o viata frumoasa si parfumata ca un buchet de trandafiri!
– Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape…un vis frumos ca al unei povesti…asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!
– Credeai ca am uitat de o zi atat de speciala precum nasterea ta? Iti trimit din tot sufletul acest mesaj de la multi ani si te asigur ca ai o sora pe care te poti baza!
– LA multi ani, mult noroc in dragoste, mult succes la bani si multa sanatate, sora mea!!


>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>