Cum afli parola de Facebook de pe contul cuiva?

Sunt multi cei care ar dori sa stie raspunsul la intrebarea: cum afli parola de unui cont Facebook? Altii, mai directi, doresc sa afle despre: Cum pot sparge o parola pe Facebook? Raspunsul este unul si acelasi ca si in cazul celor ce doresc sa afle parole de Id-uri de mess. Nu se poate! Daca doriti totusi sa le aflati, va trebui sa va dati bine pe langa persoanele la care doriti sa aflati parola si sa le intrebati. Poate veti afla ceva sau poate nu… Cert este ca posesorii care si-au uitat pur si simplu parola de pe contul de Facebook o pot afla urmand pasii urmatori:
pe facebook.com sub locul unde va logati veti vedea linkul: Ţi-ai uitat parola? Acesta va va conduce la o pagina speciala, unde va trebui sa va introduceti emailul cu care v-ati inregistrat. Apoi, dupa ce v-ati recuperat parola uitata, va puteti loga si intra pe site-ul vostru favorit!


>

2 thoughts on “Cum afli parola de Facebook de pe contul cuiva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>